masszázs
Kun Mária

Kun Mária okleveles masszőr vagyok.

Már kislány koromban kapcsolatba kerültem a masszázzsal, bár akkor még képesítés és szaktudás nélkül, csupán ösztönösen maszíroztam. Akkoriban a családtagoknál előforduló derékfájáson és migrénen próbáltam meg segíteni a fájdalom enyhítésével, ami gyakran sikerült is. Ebben az időben tanultam meg hinni az érintés pozitív hatásában és ez a hitem azóta csak erősödött.

A környezetemben élő emberek panaszait hallva szerettem volna a családnál szélesebb körben is segítséget nyújtani, de ez képesítés nélkül elképzelhetetlen lett volna. Így a tettvágytól hajtva és a gyermekeim unszolására 2008-ban elvégeztem egy masszázs kurzust, melyet azóta számos további követett. A képesítés megszerzésével elhárult az akadály és mellékállásban elkezdtem masszőrként dolgozni. A tanulással megszerzett tudásomat jól kiegészíti a korábbi évek alatt ösztönösen végzett masszázsok során felhalmozódott tapasztalat. Talán ennek is köszönhető, hogy a kezeléseimet igénybe vevők száma egyre emelkedett.

Mindig örömmel tölt el, amikor a masszázsnak köszönhetően a vendégeim panaszai enyhülnek, vagy teljesen elmúlnak. Egy dolog azonban folyamatosan zavart: a masszázs nemcsak a test bajainak megelőzését, kezelését szolgálja, hanem lelki és szellemi felfrissülést is kell nyújtania. Ezek viszont csak nyugodt környezetben valósúlhatnak meg, ahol a vendégem és jómagam is teljes mértékben átadhatja magát a masszázsnak. Ezért 2012-ben Barack masszázs néven megnyitottam saját masszázs stúdiómat Pakson, az Újtemplom út 28. szám alatt.
Itt várok szeretettel mindenkit, aki szeretné megőrizni testi, lelki, szellemi egészségét!