masszázs

fogyasztó cellulitisz

fogyasztó masszázs

Sajnos manapság nem sok időnk van arra, hogy az egészséges táplálkozásra oda figyeljünk, vagy rendszeresen sportoljunk, ebből kifolyólag szinte népbetegség az elhízás. A lakosság nagy része küzd a kilók ellen. Mindenki szeretne jól kinézni, csinosnak látszani, persze ez mindenki saját döntése. Én ebben a döntésbe tudok segíteni neked, a fogyasztó és alakformáló masszázzsal.
A fogyasztómasszázs nem sorolható a kellemes masszázsok kategóriájába. Úgy nem fog működni, hogy heti egyszer-kétszer eljársz hozzám fogyasztómasszázsra, otthon meg felfalod a hűtőt. A fogyasztó masszázs rendkívül népszerű és divatos manapság. 10 alkalomra szóló bérlettel dolgozom, centiméterekben mérem az eredményt (min:5-6 cm). Combra, csípőre és hasra irányuló fogások. Több centiméterrel vékonyabb körméret, feszesebb rugalmasabb kötőszövet.

Fontos, hogy a masszázs előtt 2-3 órával már ne étkezz és a kezelés teljes időtartamam alatt napi 3-4 liter vizet, vagy méregtelenítő teát fogyassz!

A fogyasztó masszázs jellemzői:

  • az erőteljes és speciális, gyúró mozdulatoknak köszönhetően fokozza a nyirokkeringést;
  • segít a salakanyagok eltávolításában;
  • a problémás testrészen alakformáló hatással bír;
  • helyileg bontja a zsírt, csökkenti a kötőszövet méretét.

Az alakformáló masszázs menete

A krémet bedörzsöljük a bőrbe, az első 60 percben, a problémás helyet érintjük, majd 30 perctakaró alatti pihenés, izzadás jelentkezik. Az anyagcsere ez által gyorsul. Ennyi az egész, persze a pihenést egy kis lágy zene teszi teljesebbé.